Koninklijke Zeelandia: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Geen bewerkingssamenvatting |
|||
Regel 3: | Regel 3: | ||
}} | }} | ||
Fabriek in bakkerijgrondstoffen Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket. Van broodmixen tot spijs en marsepein en van bindmiddelen tot bakpoeder: Zeelandia ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige en innovatieve bakkerij-ingrediënten. | Fabriek in bakkerijgrondstoffen. Zeelandia is een internationaal opererend bedrijf, met een aantal dochterondernemingen, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket. Van broodmixen tot spijs en marsepein en van bindmiddelen tot bakpoeder: Zeelandia ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige en innovatieve bakkerij-ingrediënten. Bij de Koninklijke Zeelandia Groep werken in totaal 900 mensen, waarvan 480 in Zierikzee. | ||
==Geschiedenis van het bedrijf== | ==Geschiedenis van het bedrijf== |
Versie van 18 apr 2017 08:51
Koninklijke Zeelandia |
---|
Fabriek in bakkerijgrondstoffen. Zeelandia is een internationaal opererend bedrijf, met een aantal dochterondernemingen, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket. Van broodmixen tot spijs en marsepein en van bindmiddelen tot bakpoeder: Zeelandia ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige en innovatieve bakkerij-ingrediënten. Bij de Koninklijke Zeelandia Groep werken in totaal 900 mensen, waarvan 480 in Zierikzee.
Geschiedenis van het bedrijf
Zeelandia is gevestigd in Zierikzee. Hier begon grondlegger H.J. Doeleman in 1900 met de productie en verkoop van beschuitgelei. De eerste exportactiviteiten dateren van 1923.
Producten
- banketmixen
- broodverbetermiddelen standaard
- lossings- en smeermiddelen
- smaak en kleur
- broodmixen
- bavaroise
- broodverbetermiddelen voor luxe brood
- spijs en marsepein
- eko
- vullingen
- decoratie
- bakpoeders
- coatings
- vloeibare broodverbetermiddelen
- roompoeders
- glansmiddelen
- bindmiddelen
- stabilisatoren
- producten voor procesonderbreking
- koek
Auteur
W. van Gorsel, 2017