Kloosterboer Vlissingen: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Wim (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Wim (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
Kloosterboer Vlissingen is onderdeel van de internationaal opererende Kloosterboer Groep. Dit logistiek concern, gespecialiseerd in de opslag en transport van gekoelde voedselproducten. Ze beschikt over 17 vestigingen wereldwijd en heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 3.500.000 m3 en een jaarlijkse doorvoercapaciteit van meer dan 2.000.000 ton aan voedselproducten. Hiermee is het één van de marktleiders in deze branche. Sinds 1982 heeft Kloosterboer ook een vestiging in Vlissingen-Oost. (LATER MEER)
Kloosterboer Vlissingen is onderdeel van de internationaal opererende Kloosterboer Groep. Dit logistiek concern, gespecialiseerd in de opslag en transport van gekoelde voedselproducten. Ze beschikt over 17 vestigingen wereldwijd en heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 3.500.000 m3 en een jaarlijkse doorvoercapaciteit van meer dan 2.000.000 ton aan voedselproducten. Hiermee is het één van de marktleiders in deze branche. Sinds 1982 heeft Kloosterboer ook een vestiging in Vlissingen-Oost. (LATER MEER)
==Geschiedenis van het bedrijf==
In 1925 richt Klaas Kloosterboer senior het bedrijf Kloosterboer op in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Hij begint een handelsonderneming in pootaardappelen en aardappelen voor consumenten en exporteert groente en fruit.
 
1960 Een vraag uit de markt doet Kloosterboer besluiten voedselproducten te gaan opslaan in koel- en vrieshuizen. Het eerste koel- en vrieshuis van Kloosterboer wordt gebouwd in Elst. Al snel volgen koel- en vrieshuizen in Etten-Leur en Rotterdam. 


== Auteur ==
== Auteur ==

Versie van 26 apr 2017 08:04

Kloosterboer Vlissingen is onderdeel van de internationaal opererende Kloosterboer Groep. Dit logistiek concern, gespecialiseerd in de opslag en transport van gekoelde voedselproducten. Ze beschikt over 17 vestigingen wereldwijd en heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 3.500.000 m3 en een jaarlijkse doorvoercapaciteit van meer dan 2.000.000 ton aan voedselproducten. Hiermee is het één van de marktleiders in deze branche. Sinds 1982 heeft Kloosterboer ook een vestiging in Vlissingen-Oost. (LATER MEER)

Geschiedenis van het bedrijf

In 1925 richt Klaas Kloosterboer senior het bedrijf Kloosterboer op in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Hij begint een handelsonderneming in pootaardappelen en aardappelen voor consumenten en exporteert groente en fruit.

1960 Een vraag uit de markt doet Kloosterboer besluiten voedselproducten te gaan opslaan in koel- en vrieshuizen. Het eerste koel- en vrieshuis van Kloosterboer wordt gebouwd in Elst. Al snel volgen koel- en vrieshuizen in Etten-Leur en Rotterdam.



Auteur

W. van Gorsel, 2017

Bronnen

Noten