Koninklijke Zeelandia: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Geen bewerkingssamenvatting |
|||
Regel 10: | Regel 10: | ||
==Producten== | ==Producten== | ||
*banketmixen | |||
*broodverbetermiddelen standaard | |||
*lossings- en smeermiddelen | |||
*smaak en kleur | |||
*broodmixen | |||
*bavaroise | |||
*broodverbetermiddelen voor luxe brood | |||
*spijs en marsepein | |||
*eko | |||
*vullingen | |||
*decoratie | |||
*bakpoeders | |||
*coatings | |||
*vloeibare broodverbetermiddelen | |||
*roompoeders | |||
*glansmiddelen | |||
*bindmiddelen | |||
*stabilisatoren | |||
*producten voor procesonderbreking | |||
*koek | |||
== Auteur == | == Auteur == |
Versie van 18 apr 2017 08:32
Koninklijke Zeelandia |
---|
Fabriek in bakkerijgrondstoffen Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket. Van broodmixen tot spijs en marsepein en van bindmiddelen tot bakpoeder: Zeelandia ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige en innovatieve bakkerij-ingrediënten. (LATER MEER).
Geschiedenis van het bedrijf
Zeelandia is gevestigd in Zierikzee. Hier begon grondlegger H.J. Doeleman in 1900 met de productie en verkoop van beschuitgelei. De eerste exportactiviteiten dateren van 1923.
Producten
- banketmixen
- broodverbetermiddelen standaard
- lossings- en smeermiddelen
- smaak en kleur
- broodmixen
- bavaroise
- broodverbetermiddelen voor luxe brood
- spijs en marsepein
- eko
- vullingen
- decoratie
- bakpoeders
- coatings
- vloeibare broodverbetermiddelen
- roompoeders
- glansmiddelen
- bindmiddelen
- stabilisatoren
- producten voor procesonderbreking
- koek
Auteur
W. van Gorsel, 2017