Kloosterboer Vlissingen: verschil tussen versies

Uit Wiki ZB
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 4: Regel 4:
 
In 1925 richt Klaas Kloosterboer senior het bedrijf Kloosterboer op in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Hij begint een handelsonderneming in pootaardappelen en aardappelen voor consumenten en exporteert groente en fruit.  
 
In 1925 richt Klaas Kloosterboer senior het bedrijf Kloosterboer op in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Hij begint een handelsonderneming in pootaardappelen en aardappelen voor consumenten en exporteert groente en fruit.  
 
    
 
    
1960 Een vraag uit de markt doet Kloosterboer besluiten voedselproducten te gaan opslaan in koel- en vrieshuizen. Het eerste koel- en vrieshuis van Kloosterboer wordt gebouwd in Elst. Al snel volgen koel- en vrieshuizen in Etten-Leur en Rotterdam.   
+
In 1960 doet een vraag uit de markt Kloosterboer besluiten voedselproducten te gaan opslaan in koel- en vrieshuizen. Het eerste koel- en vrieshuis van Kloosterboer wordt gebouwd in Elst. Al snel volgen koel- en vrieshuizen in Etten-Leur en Rotterdam. In 1982 opent Kloosterboer opent een koel- en vrieshuis in Vlissingen. Het bedrijf start met verschepingsdiensten vanuit de haven van Vlissingen.   
  
  

Versie van 26 apr 2017 om 10:23

Kloosterboer Vlissingen is onderdeel van de internationaal opererende Kloosterboer Groep. Dit logistiek concern, gespecialiseerd in de opslag en transport van gekoelde voedselproducten. Ze beschikt over 17 vestigingen wereldwijd en heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 3.500.000 m3 en een jaarlijkse doorvoercapaciteit van meer dan 2.000.000 ton aan voedselproducten. Hiermee is het één van de marktleiders in deze branche. Sinds 1982 heeft Kloosterboer ook een vestiging in Vlissingen-Oost. (LATER MEER)

Geschiedenis van het bedrijf

In 1925 richt Klaas Kloosterboer senior het bedrijf Kloosterboer op in het Noord-Hollandse Sint Pancras. Hij begint een handelsonderneming in pootaardappelen en aardappelen voor consumenten en exporteert groente en fruit.

In 1960 doet een vraag uit de markt Kloosterboer besluiten voedselproducten te gaan opslaan in koel- en vrieshuizen. Het eerste koel- en vrieshuis van Kloosterboer wordt gebouwd in Elst. Al snel volgen koel- en vrieshuizen in Etten-Leur en Rotterdam. In 1982 opent Kloosterboer opent een koel- en vrieshuis in Vlissingen. Het bedrijf start met verschepingsdiensten vanuit de haven van Vlissingen.



Auteur

W. van Gorsel, 2017

Bronnen

Noten