Lange beschuitjes/EvZ1982-1984

Uit encyclopedie van zeeland
Versie door Johan Francke (overleg | bijdragen) op 9 dec 2014 om 13:52 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Niet specifiek Zeeuws gebak. Benodigdheden: 1 kg bloem, 50 gr gist, 20 gr zout, 300 gr boter of vet, ½ l melk; kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Niet specifiek Zeeuws gebak. Benodigdheden: 1 kg bloem, 50 gr gist, 20 gr zout, 300 gr boter of vet, ½ l melk; kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.