Lange beschuitjes

Uit encyclopedie van zeeland
Versie door Johan Francke (overleg | bijdragen) op 9 dec 2014 om 13:51 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox | above =Lange beschuitjes }} right|thumb|200px|Lange beschuitjes Niet specifiek Zeeuws gebak. == Benodigdheden =...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Lange beschuitjes
Lange beschuitjes

Niet specifiek Zeeuws gebak.

Benodigdheden

  • 1 kilogram bloem
  • 50 gram gist
  • 20 gram zout
  • 300 gram boter of vet
  • ½ liter melk
  • suiker
  • kaneel

Bereiding

kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.

Auteur

-v.d. Feen

Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984

Bekijk de originele tekst uit de Encyclopedie van Zeeland, 1982-1984