Lange beschuitjes

Uit encyclopedie van zeeland
Versie door W. van Gorsel (overleg | bijdragen) op 14 nov 2024 om 08:52
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Lange beschuitjes
Lange beschuitjes

Niet specifiek Zeeuws gebak.

Benodigdheden

  • 1 kilogram bloem
  • 50 gram gist
  • 20 gram zout
  • 300 gram boter of vet
  • ½ liter melk
  • suiker
  • kaneel

Bereiding

Kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.

Auteur

-v.d. Feen

Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984

Bekijk de originele tekst uit de Encyclopedie van Zeeland, 1982-1984