Piletten: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
kGeen bewerkingssamenvatting |
kGeen bewerkingssamenvatting |
||
Regel 4: | Regel 4: | ||
Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt. | Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt. | ||
[[Bestand:piletten_42562.jpg|center|thumb|350px|Op de kermis in Zierikzee werden voorheen piletten verkocht,14 september 1956, fotoarchief PZC, Zeeuwse Bibliotheek, Beeldbank Zeeland, recordnr. 42562]] | |||
== Auteur == | == Auteur == |
Versie van 30 dec 2014 10:11
Piletten |
---|
Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt.
Auteur
-?