Kranseling: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Importing text file
 
Johan Francke (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
 
Regel 2: Regel 2:
  | above      = Kranseling
  | above      = Kranseling
}}
}}
'''Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984'''
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.


== Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984 ==
{{GoToOriginal}}


AUTEUR
== Auteur ==
 
-V.d. Feen
V.d. Feen
 
 
 
 


[[category:Kunst & cultuur]]
[[category:gastronomie]]
[[category:volkskunde]]
[[category:volkskunde]]

Huidige versie van 9 dec 2014 om 10:44

Kranseling

Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.

Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984

Bekijk de originele tekst uit de Encyclopedie van Zeeland, 1982-1984

Auteur

-V.d. Feen