Paptaart: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Importing text file
 
W. van Gorsel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
{{Infobox
| above      = Paptaart
}}
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse  [[baemes]]).
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse  [[baemes]]).


==Auteur==
P.J. Meertens


= AUTEUR =
==Literatuur==
= P.J. Meertens =
*Fijnoor, Paptaarten.  
= LITERATUUR =
*Ghijsen, Woordenboek, 697.  
= Fijnoor, Paptaarten. Ghijsen, Woordenboek, 697. Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128. =
*Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.  
 
 


[[category:Topografie]]
[[category:Volkskunde]]


[[category:Polder]]
[[category:Eten en drinken]]

Versie van 27 mrt 2025 10:39

Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse baemes).

Auteur

P.J. Meertens

Literatuur

  • Fijnoor, Paptaarten.
  • Ghijsen, Woordenboek, 697.
  • Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.