Kranseling: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Johan Francke (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
W. van Gorsel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
{{Infobox
| above      = Kranseling
}}
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.


Regel 10: Regel 7:
-V.d. Feen
-V.d. Feen


[[category:Kunst & cultuur]]
[[category:Eten en drinken]]
[[category:gastronomie]]
[[category:gastronomie]]
[[category:volkskunde]]
[[category:volkskunde]]

Versie van 12 feb 2025 11:03

Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.

Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984

Bekijk de originele tekst uit de Encyclopedie van Zeeland, 1982-1984

Auteur

-V.d. Feen