Lange beschuitjes: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox | above =Lange beschuitjes }} right|thumb|200px|Lange beschuitjes Niet specifiek Zeeuws gebak. == Benodigdheden =...' |
|||
Regel 16: | Regel 16: | ||
== Bereiding == | == Bereiding == | ||
Kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen. | |||
== Auteur == | == Auteur == |
Versie van 14 nov 2024 08:51
Lange beschuitjes |
---|
Niet specifiek Zeeuws gebak.
Benodigdheden
- 1 kilogram bloem
- 50 gram gist
- 20 gram zout
- 300 gram boter of vet
- ½ liter melk
- suiker
- kaneel
Bereiding
Kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.
Auteur
-v.d. Feen