Piletten: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Importing text file
 
Johan Francke (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 5: Regel 5:
Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt.
Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt.


== Auteur ==
-?


= AUTEUR =
== Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984 ==
?
{{GoToOriginal}}
 
 
 
 


[[category:Kunst & cultuur]]
[[category:volkskunde]]
[[category:volkskunde]]

Versie van 30 dec 2014 10:07

Piletten

Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt.

Auteur

-?

Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984

Bekijk de originele tekst uit de Encyclopedie van Zeeland, 1982-1984