Piletten: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
kGeen bewerkingssamenvatting |
||
Regel 5: | Regel 5: | ||
Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt. | Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt. | ||
== Auteur == | |||
-? | |||
= | == Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984 == | ||
{{GoToOriginal}} | |||
[[category:Kunst & cultuur]] | |||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] |
Versie van 30 dec 2014 10:07
Piletten |
---|
Lekkernij met Zierikzeese kermis, bestaande uit babbelaarstroop (boter, stroop en suiker, gekookt tot het 'kraakt') die bij afkoeling hard wordt en, in stukjes gesneden, op stokjes gestoken wordt.
Auteur
-?