Paptaart: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse [[baemes]]). | Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse [[baemes]]). | ||
==Auteur== | |||
P.J. Meertens | |||
= | ==Literatuur== | ||
*Fijnoor, Paptaarten. | |||
= | *Ghijsen, Woordenboek, 697. | ||
*Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128. | |||
[[category: | [[category:Volkskunde]] | ||
[[category: | [[category:Eten en drinken]] | ||
Versie van 27 mrt 2025 10:39
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse baemes).
Auteur
P.J. Meertens
Literatuur
- Fijnoor, Paptaarten.
- Ghijsen, Woordenboek, 697.
- Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.