Paptaart: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
W. van Gorsel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
W. van Gorsel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
 
Regel 1: Regel 1:
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse [[baemes]]).
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse ([[baemes]]).


==Auteur==
==Auteur==

Huidige versie van 27 mrt 2025 om 10:40

Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse (baemes).

Auteur

P.J. Meertens

Literatuur

  • Fijnoor, Paptaarten.
  • Ghijsen, Woordenboek, 697.
  • Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.