Kranseling: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
kGeen bewerkingssamenvatting |
||
Regel 2: | Regel 2: | ||
| above = Kranseling | | above = Kranseling | ||
}} | }} | ||
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is. | Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is. | ||
== Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984 == | |||
{{GoToOriginal}} | |||
== Auteur == | |||
-V.d. Feen | |||
V.d. Feen | |||
[[category:Kunst & cultuur]] | |||
[[category:gastronomie]] | |||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] |
Huidige versie van 9 dec 2014 om 10:44
Kranseling |
---|
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.
Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984
Auteur
-V.d. Feen