Paptaart: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| (Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven) | |||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse ([[baemes]]). | |||
==Auteur== | |||
P.J. Meertens | |||
==Literatuur== | |||
*Fijnoor, Paptaarten. | |||
*Ghijsen, Woordenboek, 697. | |||
*Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128. | |||
[[category:Volkskunde]] | |||
[[category:Eten en drinken]] | |||
[[category: | |||
Huidige versie van 27 mrt 2025 10:40
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse (baemes).
Auteur
P.J. Meertens
Literatuur
- Fijnoor, Paptaarten.
- Ghijsen, Woordenboek, 697.
- Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.