Kranseling: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| (Een tussenliggende versie door een andere gebruiker niet weergegeven) | |||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is. | Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is. | ||
== Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984 == | |||
{{GoToOriginal}} | |||
== Auteur == | |||
-V.d. Feen | |||
V.d. Feen | |||
[[category:Eten en drinken]] | |||
[[category:gastronomie]] | |||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] | ||
Versie van 12 feb 2025 11:03
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.
Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984
Auteur
-V.d. Feen