Lange beschuitjes: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox | above =Lange beschuitjes }} right|thumb|200px|Lange beschuitjes Niet specifiek Zeeuws gebak. == Benodigdheden =...' |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven) | |||
Regel 16: | Regel 16: | ||
== Bereiding == | == Bereiding == | ||
Kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen. | |||
== Auteur == | == Auteur == | ||
Regel 26: | Regel 26: | ||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] | ||
[[category:gastronomie]] | [[category:gastronomie]] | ||
Huidige versie van 14 nov 2024 om 08:52
Lange beschuitjes |
---|
Niet specifiek Zeeuws gebak.
Benodigdheden
- 1 kilogram bloem
- 50 gram gist
- 20 gram zout
- 300 gram boter of vet
- ½ liter melk
- suiker
- kaneel
Bereiding
Kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.
Auteur
-v.d. Feen